Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Jubileumvoorstellingen van NoTV

OOY - NoTV uit Ooy speelt twee weekenden lang de jubileumvoorstelling: de Strijd om Carina!

In het kader van 90 jaar toneel in Ooy, (sinds 1928 met de oprichting van zang- en toneelvereniging Vrede & Vriendschap) speel NoTV zes keer een ouderwets fijn blijspel over een hoteleigenaar die zijn kop maar net boven water kan houden. En net als het met de bedbezetting wat beter lijkt te gaan, gooit een verkeersongeval vreselijk roet in het eten. De kelner weet raad, maar zijn verkleedplan blijkt toch lastiger dan ingeschat. Gelukkig komt uiteindelijk iedereen weer bij zinnen, of toch niet…

De laatste weken is er hard gewerkt om het EMM-gebouw aan de Slenterweg 2 weer om te toveren tot een knus Ooys theatertje. Een perfecte ambiance voor de wereldpremière van de kersverse niet-te-ver-Meidengroep 'de Importantes' die de toneel avond muzikaal zullen omlijsten met fijne liederen van toen en thans. Dolf de Kinkelder heeft de dames al enige weken flink onder handen genomen en met een gastoptreden van Monique van de Ven kan de zang en toneelavond van NoTV niet meer stuk.
De speeldata zijn: 19, 20, 21 en 16, 27 en 28 oktober. Vrijdag en zaterdag aanvang 20.00 uur (open 19.30) en op de zondagen 14.00 uur (zaal open 13.30). Telefonisch reserveren is mogelijk op iedere woensdagavond tussen 18 en 21 uur op 0316 342304. Of online via www.notv-ooy.nl. De entree is 7,50 (inclusief één gratis consumptie).

Meer berichten