Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Filmhuis Didam

Maandag 15 oktober 20.00 uur: Den Skyldige. In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder.

Woensdag 17 oktober 13.30 en 15.30 uur: Casper en Emma maken theater. Elk jaar zamelt de school van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen is aangebroken!

Vrijdag 19 oktober 20.0 uur: Bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Maandag 22 oktober 20.00 uur: Benzinho. Irene woont met Klaus en hun zoons vlakbij Rio de Janeiro. Oudste zoon Fernando, een getalenteerd handbalspeler, wordt gescout door een Duitse profclub. Irene wist dat er een dag zou komen dat ze haar kind los zou moeten laten, maar met dit scenario had ze geen rekening gehouden.

Vrijdag 26 oktober 20.00 uur: BlacKkKlansman. BlacKkKlansman is gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan.

Filmhuis Didam is gevestigd aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Meer informatie over films of het filmhuis staat op www.filmhuisdidam.nl. Entree film 7 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro, kinderfilm 5 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten