Nacht van de nacht

WESTERVOORT – Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties.

Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de veertiende keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober van 19:00 tot 21:00 uur.

"Kom jij het donker beleven in en rond de Werenfriedkerk in Westervoort? Je kunt kijken door een echte telescoop, pompoensoep proeven, een stokbroodje bakken en luisteren naar de verhalen bij het kampvuur. Laat je schminken of knutsel een sterrenkaart en nog veel meer sfeervolle activiteiten. Ga met ons samen op zoek naar vleermuizen en misschien zie jij de uil wel." Het is voor alle leeftijden en de toegang is gratis. De Werenfriedkerk ligt aan de Dorpstraat 61.