Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Access Hetty Winkels in Wehl: "Meer gemak en plezier met Access Bars"

WEHL - "Ruimte en rust; geen gepieker meer en beter slapen. Opruimen van belemmerende gedachten die stress veroorzaken, je onzeker maken en je weerhouden van het maken van keuzes. Met meer gemak en plezier in het leven staan. Dat is wat Access Bars doet", aldus Hetty Winkels

Anderhalf jaar geleden heeft ze de stap gezet om na ruim vijfendertig jaar ontslag te nemen als coach en trainer in het onderwijs. Geen gemakkelijke keuze. "Ik voelde dat het niet langer werkte voor mij, maar durfde niet te kiezen. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en tijd genomen de accu op te laden, ruimte te maken in mijn hoofd". Vijf maanden later las ze over Access Consciousness Bars, ontwikkeld in Amerika , inmiddels wereldwijd verspreid. "Wat ik las, ging over mij. Het was mijn proces. Ik heb me ingeschreven voor de opleiding als behandelaar en trainer en vanaf de eerste dag wist ik: dit is wat ik wil."

Hetty legt uit dat de Bars 32 punten op het hoofd zijn. Door deze punten aan te raken haalt het de energie omhoog en voert oude ballast af. Te vergelijken met het opschonen van de harde schijf van een computer. Het is een eenvoudig energetisch proces dat geschikt is voor mensen die zich om welke reden dan ook niet op hun gemak voelen, tot mensen met angsten, fysieke blokkades, een burn-out of depressie. Ook kinderen die erg gevoelig zijn voor prikkels van buitenaf hebben veel baat bij Access Bars. Ze slapen vaak beter, leren gemakkelijker en hebben meer zelfvertrouwen. "Ik reik ook Access technieken en tools aan, waar mensen zelf mee aan de slag kunnen. Voor mij is het geweldig om terug te horen en te zien dat Access Bars bijdraagt aan kwaliteit van leven. Zowel in relaties, werk als in gezondheid".

Naast de Bars behandelingen en bodyprocessen, geeft ze ook trainingen Access Bars. Na één dag ben je gecertificeerd de behandeling uit te voeren in je gezin of in je praktijk. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Voor meer informatie bezoek de website, neem telefonisch contact op of kom naar de open middag op 24 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.

Bedrijf: Access Hetty Winkels

Eigenaar: Hetty Winkels

Adres: Schopperdenseweg 5, 7031 XG Wehl

Telefoon: 06 22834219

Mailadres: info@accesshettywinkels.nl

Website: www.accesshettywinkels.nl.

Meer berichten