Logo gemeentenieuwsonline.nl

Een Belevingsdag met "Edelstenen & Mineralen" in Duiven?

DUIVEN - Bij Ruben Robijn valt er op 20 oktober heel wat te beleven rondom edelstenen en mineralen. Zo zullen er die dag allerlei therapeuten, coaches, Reiki-masters, healers en readers aanwezig zijn die je laten zien wat je met edelstenen zoal kunt doen.

Bijvoorbeeld sieraden maken, maar ook pendelen of mensen en dieren helpen zich beter te voelen op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Ook zullen er lezingen zijn over bijvoorbeeld skulls (oftewel schedels), veel mensen associëren dat met de dood, terwijl het juist een weg opent naar het universum. Hoog sensitiviteit, daar hoor je ook steeds meer over, maar wat betekent dat nu eigenlijk en hoe ga er mee om?

Wordt het je soms allemaal een beetje te veel? Dan is Personal Life Mapping wellicht iets voor jou. Dit programma helpt je bij het beter indelen van je tijd, je leven in combinatie met werk of andere zaken die druk kunnen opleveren. En wat kunnen essentiële oliën voor jouw betekenen? Hoe en wanneer gebruik je dat dan? Kun je er zelfs mee koken? Maar misschien wil je wel liever advies over schoonheid van binnenuit middels edelsteenwater of een Guasha massage. Slapen op een eigen edelsteenmatras, demonstraties over het slijpen van edelstenen, alles is mogelijk.

Kortom, wil je meer weten en vooral beleven wat edelstenen voor jou kunnen doen, dan is dit een uitstekende dag om dat eens mee te maken en je erover te laten informeren.

Voor meer info zie onze website www.rubenrobijn.nl of check onze facebook pagina.

Ruben Robijn

Stenograaf 1a Duiven

www.rubenrobijn.nl

Meer berichten