Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowen bij Duuve te Gek! (foto: Robert Vermaak)
Bowen bij Duuve te Gek! (foto: Robert Vermaak) (Foto: Robert Vermaak)

Buiten bowlen bij Duuve te Gek groots succes

DUIVEN - "Op zondag 30 september was er weer Duuve te Gek. De weergoden waren ons weer goed gezind, maar als wij met onze bowlingbaan ergens staan is het meestal goed weer! Dus mocht u twijfelen, huur onze baan, meer info via onze site www.bowling-zevenaar.nl."

Terug naar Duuve te Gek. Net als vorig jaar was bowlingvereniging Zevenaar van de partij op het Liemersplein. Vanaf het moment dat de baan stond was er gelijk belangstelling van de jeugdigen om een bal te gooien. Sommigen kwamen wel meer dan drie keer langs zo leuk vonden ze het. Wat is er ook leuker om op een markt buiten te bowlen, waar kan dat? Nou, bij Duuve te Gek natuurlijk.

"We hebben deze dag heel veel bezoekers gehad bij de bowlingbaan, di e een bal wilde gooien. Mocht je nou na afloop denken goh, dat bowlen is misschien wel iets voor mij, twijfel dan niet langer en kom langs op een van onze speelavonden. Woensdagavond speelt onze jeugd vanaf 18.30 uur, je wordt dan begeleid door onze trainers, die je alle kneepjes bij kunnen brengen. Maandag, dinsdag en donderdagavond spelen onze senioren vanaf 19.30 uur.

Kom gewoon eens langs in ons gezellige bowlingcentrum aan de Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar. Er is altijd wel iemand die je dan in alle rust informatie kan geven over het bowlen. Meer info staat ook op www.bowling-zevenaar.nl.

Meer berichten