Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Effectieve en pijnloze behandeling voor de aanpak van huidverslapping en meer...

ZEVENAAR - Boek nu de meest effectieve en pijnloze behandeling voor de aanpak van huidverslapping, fijne lijntjes, plaatselijke vetophopingen, cellulite en love-handles. Wanneer je in de spiegel kijkt, word je niet altijd blij van het spiegelbeeld dat je te zien krijgt. De kraaienpootjes onder je ogen, de fijne lijntjes rondom je mondhoeken of de verslapping van je kaakcontour. Nu je nog beter in de spiegel kijkt, zou je ook graag je cellulite en vetophopingen willen aanpakken.

Desiree Huidverbetering introduceert de Venus Swan. De meest effectieve, natuurlijke en ontspannende behandeltechniek op het gebied van huidverjonging, huidverstrakking voor zowel gezicht, hals en lichaam. De innovatieve MP² technologie van de Venus Swan is een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid waardoor nieuw collageen, nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes worden aangemaakt.

Houd jij niet van naaldjes en/of injecties maar wil jij wel graag werken aan een strakkere en betere huid? Een behandeling met de Venus Swan is dé manier om gezicht en lichaamscontouren te verbeteren, cellulite te verminderen, de huid te verstrakken en rimpels te verminderen. Wanneer mogen wij jou verwelkomen om de mogelijkheden te bespreken?

Bent u ook geïnteresseerd in een behandeling met de Venus Swan? Loop dan donderdag 27 september tussen 16.00 en 20.00 uur gezellig even binnen tijdens de open dag. Een hapje en drankje staat al voor u klaar.

Voor een afspraak bel: 06 53355436 of mail naar: info@desireehuidverbetering.nl.

Meer berichten