Online tickets 'De Grote Sinterklaasshow' binnen maand uitverkocht

REGIO - Sinterklaas is al jarenlang het nummer 1 kinderfeest van Nederland en dat blijkt nu ook weer uit het feit dat alle online tickets voor 'De Grote Sinterklaasshow' binnen één maand tijd zijn uitverkocht. Er zijn enkel nog een beperkt aantal kaarten te koop via de voorverkoopadressen.

Er worden liefst vier shows georganiseerd bij De Ogtent in Duiven. Sinterklaas kan dit jaar rekenen op ruim 1800 gasten die hem, na afloop van de voorstelling, de hand willen schudden. Deze interactieve Sinterklaasshow kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van onder andere een bezoek van Sinterklaas, het Pietenshowballet, herkenbare Sinterklaas iedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassingsoptreden voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Voorafgaand aan deze shows kan men vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de vestigingen van Jumbo Gradussen in Duiven, Jumbo Mennings in Westervoort en indoor speelparadijs Monkey Town in Arnhem. Meer informatie staat op www.grotesinterklaasshow.nl (of volg ervoor De Grote Sinterklaasshow op Facebook).