Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geslaagd 25+ tennistoernooi bij TV Zevenaar

ZEVENAAR - Het zit er weer op. Van 5 september tot en met 9 september vond dit toernooi plaats op tennispark Hengelder. Als er één toernooi, qua spelvreugde, sportiviteit en gezelligheid genoemd mag worden dan is het wel het 25+ dubbeltoernooi.

Onder de hoede van de nooit aflatende Mieke de Vette liep dit toernooi op rolletjes, waarbij de weergoden ons welgezind waren met mooi weer en aangename temperaturen. Dat was ook te zien aan de rode komen en de verhitte koppies als ze van de baan kwamen. Deelnemers: 'chapeau' voor jullie inzet en ook uiteraard onze grote groep enthousiaste TVZ-dames die aan dit toernooi deelnamen, dat doet ons als bestuur goed om te zien hoeveel plezier ze er aan beleefden. De heren lieten het een beetjes afweten, maar dat deed geen afbreuk aan dit toernooi. Ook zagen en hoorden we de supporters ook genoten hadden van de ambiance en het ongedwongen sfeertje. Slechts één speler raakte geblesseerd, maar de ontstane leemte kon gelukkig worden opgevangen, zodat alle geplande partijen doorgang konden vinden.

De dagprijzen werden weer door een achtergrondsponsor beschikbaar gesteld en onze hoofdsponsor was Manfred Derksen van 'Eethuys' in Didam, die twee dinerbonnen voor twee personen met onbeperkt tapas eten beschikbaar stelde. Na de prijsuitreiking sloot de technische commissie het toernooi met de belofte volgend jaar deze activiteit weer te organiseren.

Meer berichten