Logo gemeentenieuwsonline.nl
Optocht Schuttersfeest Giesbeek 2018 (foto: Bert van der Saag)
Optocht Schuttersfeest Giesbeek 2018 (foto: Bert van der Saag) (Foto: Bert van der Saag)

Nieuw leden zijn welkom! Kom je ook muziek maken bij Gregorius?

GIESBEEK - Na een mooie zomer zijn de leden van Gregorius Giesbeek ook weer gestart met de repetities en muzieklessen. Aangezien er bij de Giese fanfare altijd plek is voor nieuwe leden willen zij de opleidingsmogelijkheden voor de komende periode onder de aandacht brengen.

Gregorius staat voor muzikaliteit, gezelligheid en saamhorigheid en zij laat zien dat ze als dorpsfanfare mee gaat met de tijd en open staat voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden. Zo waren de muzikanten in het voorjaar bijna wekelijks te zien in de serie 'Fanfare', uitgezonden door TV Gelderland en werd op 27 juni het convenant 'Meer Muziek in de Klas' getekend in het bijzijn van Koningin Máxima.

De vereniging is trots dat ze in 2020 het 100-jarig bestaan gaat vieren en bestuur en muzikanten kijken daar nu al met veel plezier naar uit. Door het aanbieden van een goede muziekopleiding en het behouden van de gezellige sfeer binnen de vereniging bestaat ze anno 2018 uit liefst 60 muzikanten. Lijkt het jou ook leuk om bij Gregorius op een instrument te spelen? Wanneer je je in oktober aanmeldt voor lessen betaal je vijftig lesgeld voor een half jaar les (voor kinderen vanaf zeven jaar). Ben je al iets ouder maar heb je altijd al het idee gehad om muziek te maken óf wil je juist graag de muzikale draad weer oppakken? Ook dan ben je van harte welkom om wat (proef)lessen op een instrument naar keuze te volgen. Kijk op www.stgregoriusgiesbeek.nl voor meer informatie en de mogelijkheden of mail naar secretariaat@gregoriusgiesbeek.nl zodat er contact met je opgenomen kan worden.

Meer berichten