Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Kleine Heks (foto: filmdepot.nl)
De Kleine Heks (foto: filmdepot.nl) (Foto van filmdepot.nl)

Programma Filmhuis Didam

Maandag 17 september 20.00 uur: de actiekomedie Ocean’s 8. Volg het leven van Danny Ocean's criminele zuster. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Woensdag 19 september: de kinderfilm De Kleine Heks (Kijkwijzer 6 jaar) om 13.30 uur en om 15.30 uur. De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks besluit er stiekem heen te gaan.

Vrijdag 21 september 20.00 uur en maandag 24 september 20.00 uur: de tragikomedie The Leisure Seeker. Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen.

Vrijdag 28 september 20.00 uur: The Post. Een waargebeurd drama geregisseerd door Steven Spielberg, met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

Filmhuis Didam is gevestigd aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Reserveren en meer informatie over films of het filmhuis: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7 euro, kinderfilm 5 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro.

Meer berichten