De Bal Stuitert Weer bij Basketiers'71

ZEVENAAR - Eindelijk is het weer zover, na alle voorbereidingen. Trainingen zijn alweer volop bezig, oefenwedstrijden gespeeld. Toernooien zijn gespeeld, alles voorbereid tot in de puntjes en details.

Sportieve doelstellingen zijn doorgesproken, doelen worden gesteld, die behaald moeten worden. Allerbelangrijkste is, en blijft, op welk niveau, met welke ambities ook, het spelplezier. De basis voor iedere individuele speler, voor elk team van jong tot oud, van jeugd tot senior.

Zaterdag 15 september vanaf de klok van 10.45 uur, kan iedereen weer genieten van de basketbalsport. De competitie zal weer starten en bijna alle teams zullen aantreden.

Om op sportieve wijze de strijd aan te gaan, hun goede spel te laten zien, de resultaten komen dan vanzelf. Tegen de klok van 20.00 uur, zijn alle wedstrijden gespeeld, de punten verdeeld, de eerste resultaten bekend.

Welke teams, topspelers, kanjers, sportievelingen er allemaal zullen spelen? Kom kijken. Iedereen is welkom, met een heerlijke versnapering, drankje, warme hap vanuit de kantine. Weten wij zeker, dat u een gezellig, sportieve dag zult gaan beleven, zelf misschien wel de basketbalsport wil gaan beoefenen. Kijkt voor meer informatie op de website of neem contact op via secretaris@basketiers.nl. Wilt u meerdere sporten deze zaterdag zien of willen aanschouwen, van 13.00 – 17.00 uur is er de sportweek.

Op het Raadshuisplein, (oude gemeentehuis) zullen (bijna) alle Zevenaarse sportverenigingen aanwezig zijn. Ook hier zult u Basketiers’71 aantreffen, kunt u voor informatie/vragen terecht.