Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dogcart-rijden (foto: M. Albers)
Dogcart-rijden (foto: M. Albers) (Foto: M. Albers)

Oranjefeesten Angerlo zitten er weer op

ANGERLO - Met een mooie optocht door Angerlo, de vendelhulde en een officiële opening zijn op woensdagavond 5 september de Oranjefeesten van start gegaan.

Donderdagochtend werd er gestart met het ringsteken per tractor met aansluitend het schijfschieten en vogelgooien voor de dames. Hierbij gooide Janet Wieggers de romp eraf en mag zich daarom Knuppelkoniging noemen. Rond de klok van één werd er gestart met het vogelschieten en aansluitend het koningschieten, waar 56 deelnemers aan deelnamen. Frank Gijsberts schoot, na 91schoten, hierbij de vogel eraf en mag zich Koning van Angerlo noemen. Na de spelen volgde er een mooie feestmiddag en avond met goede muziek van partyband Heer en Meester.

Vrijdagmorgen om 9.00 uur zaten de weergoden helaas niet mee voor de kinderspelen. Hier werd een goede oplossing voor gevonden waardoor het toch gewoon door kon gaan! Ook de kindervoorstelling was een groot succes bij de jongere kinderen.
Nadat de regen voorbij was, werd er gestart met dogcart-rijden met paard en wagen. Als laatst werd er nog gestreden bij het ringsteken per fiets. Rond 12.45 uur waren de spelen voorbij en kon er gedanst en gefeest worden.
’s Avonds stonden vanaf 20.00 uur de deuren weer open voor een afsluitend feest met Slamm!. Goed gefeest werd er zeker en iedereen werd bedankt voor weer een geweldig Oranjefeest door het bestuur van de Oranjevereniging Angerlo.

Meer berichten