Met inzamelactie elektrische apparaten Repair Café Westervoort-Duiven wint duizend euro

WESTERVOORT - Repair Café Westervoort-Duiven uit Westervoort ontvangt een sponsorcheque van duizend euro van Wecycle. Inwoners uit de gemeente steunden dit goede doel door afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in te leveren op hun gemeentelijke milieustraat.

Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van e-waste. Inwoners konden punten scoren voor het lokale goede doel door e-waste in te leveren op hun gemeentelijke milieustraat. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van duizend euro voor het gekozen lokale goede doel. De eindstand van alle gemeenten staat op: wecycle.nl/inleveren.