De jubilarissen met hun partners, het koningspaar Eric en Simone Klappers en jeugdkoningin Maybritt Bomers. (Foto: )

Jubilarissen schutterij Onderling Genoegen

DUIVEN - Schutterij Onderling Genoegen heeft tijdens de traditionele schuttersavond op dinsdag 28 augustus een groot aantal jubilarissen gehuldigd. De bijbehorende speldjes werden uitgereikt door burgemeester Rik de Lange.

40 jaar lid: Oscar Zootjes, Stanley Basten, Martin Hagen, Paul van Hummel, Bert Lucas, Chris Thijssen, Arnold van Brandenburg, Erik Reuling, Huub Jansen, Sjaak Janssen, Sjaak Kersten, Frans Vos, Marco van Ooijen' Rob van Vught, Harry Wieleman.

50 jaar lid: Joop Harmsen, Bennie Staring.

60 jaar lid: Jan Gerritsen.

70 jaar lid: Joep Spaan, Jan Hugen, Jan Wieleman.

25 jaar functionaris: Wouter de Kinkelder, Jeroen de Kinkelder, Remy Spaan.

40 jaar functionaris: Frans Dieker.

Verder trad, als dank en eerbetoon voor bewezen diensten in de afgelopen jaren, het oudbestuurslid Jan Wieleman toe tot de schuttersraad van Schutterij Onderling Genoegen.