Logo gemeentenieuwsonline.nl
Basilikakerk Kevelaer. (foto: Els Schipper)
Basilikakerk Kevelaer. (foto: Els Schipper)

Zonnebloem Zevenaar Oost/BOOZ Bedevaart Kevelaer

REGIO - Op donderdag 6 september zijn de gasten van De Zonnebloem Zevenaar Oost, Babberich, Ooy en Oud Zevenaar op Bedevaart gegaan naar Kevelaer.

"Na om 09:15 uur uit Zevenaar vertrokken te zijn, kwamen we om 10:30 uur aan in Kevelaer om te starten met onbeperkt koffie/thee, warme Apfelstrudel met vanille, slagroom en vruchten. Daarna stond om 11:30 uur de heilige mis, volledig in het Nederlands en geweldig muzikaal ondersteund door het Sint-Ceacilliakoor uit Babberich tevens met medewerking van koorleden van het Ceacillienchor uit Elten-Hüthum in de prachtige Basilikakerk op het programma.

Ook de innerlijke mens werd niet vergeten middels een heerlijk 3-gangenmenu, daty bestond uit soep, schnitsel met groente, aardappelen en pommes frites met een drankje, waarna afgesloten werd middels een heerlijk dessert met vruchten; alles uitstekend verzorgd door restaurant Goldener Apfel. De dag werd afgesloten door 'Kleiner Kreuzweg' in Forum Pax Christi.
Na nog wat gewinkeld te hebben werd de thuisreis ingezet door naar de bus te wandelen. De weergoden waren ons de gehele dag goed gezind met een fijne temperatuur van rond de 22/23° en geen regen. Nadat de bus vertrok uit Kevelaer richting Zevenaar, gingen echter de regensluizen open. Om 18:00 uur waren we terug in Zevenaar, waarna iedereen zeer voldaan huiswaarts keerde."

Meer berichten