Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open badmintonspeelavond bij BC Thuve

DUIVEN - De zomervakantie zit er voor de meeste weer op, we zullen weer een jaar moeten wachten tot we weer erop uit kunnen trekken.

"Velen van jullie hebben waarschijnlijk de vakantie doorgebracht op een camping, al dan niet in een eigen tent of caravan. En misschien heeft u daar op de camping, zo na het eten aan het begin van de avond een pluimpje over geslagen. En met wie, dat maakte eigenlijk niet uit, het ging om de gezelligheid. Maar kwam er ook de gedachte bij u op om dit na de vakantie ook eens te gaan doen, maar dan als zaalsport. Badminton behoort tot de top 3 van meest intensieve sporten. Heeft u na deze mooie zomer zin om eens kennis te maken met badminton als zaalsport, dan nodig ik u van harte uit om een te komen kijken en mee te spelen. Dit kan in de nationale sportweek en die is in week 38."

De jeugd is welkom op maandag vanaf 18.00 tot 20.00 uur of donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. De jeugd krijgt training van Nederlands kampioene Soraya de Visch IJbergen. Volwassenen kunnen kijken en\of meespelen op maandag 17 en 24 september vanaf 20.00 tot 22.30 en op woensdag 19 en 26 september vanaf 21.00 tot 23.00 uur. "Ben je niet in het bezit van een racket, geen probleem. In de hal zijn rackets aanwezig, wel je eigen sportschoenen mee brengen.
Wil je meer informatie kom dan ook naar sportcentrum Triominos op eerder genoemde tijden of kijk op www.bcthuve.nl]www.bcthuve.nl."

Meer berichten