Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bert Timmer Memorial Loop weer een succes

DUIVEN - De zesde editie van de Bert Timmer Memorial Loop was weer een succes. Horsterpark stroomde vol met hardlopers en supporters, complete families die aan deze hardloopwedstrijd deelnamen.

Dit keer waren er geen zorgen over de kleintjes die werden liefdevol opgevangen door Puck & Co – Kindercentra, het was met recht een volle bak. Natuurlijk leverde het weer een positieve bijdrage en maakte deze dag nog aangenamer. Er was ruim muziek voorhanden, dweilorkest Oeverloos spoorde de lopers aan tot betere prestaties en Music4U gaf een prachtige muzikale show weg in de VIP-tent. Ook regionale toppers van Running Team Liemers en Argo uit Doetinchem waren aanwezig. De toegevoegde Bedrijven Team Loop werd enthousiast ontvangen door de deelnemende teams.

Winnaar voor het eerste jaar is ‘Zonnekinderen’ geworden. Ze kunnen voor een jaar beschikken over een prachtige bokaal die ze volgend jaar kunnen verdedigen. Aan de uitslag van de scholencompetitie wordt momenteel nog gewerkt. Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke school de sportiefste is in de gemeentes Westervoort en Duiven.

De winnaars van de 5 kilometer is geworden Robin Rietman (Running Team Liemers) in een tijd van 16:12 en bij de dames is het Eline de Jong (Running Team Liemers) met een tijd van 18:39 geworden. Justin van der Steen (Running Team Liemers) nam ruim voorsprong op nummer twee en eindigde als eerste met een tijd van 33:53. Kaily Groot Zevert (Argo) veroverde de eerste plaats met een tijd van 46:54, bijna vier minuten voorsprong op nummer twee. Het waren prachtige races tijdens een mooi evenement.

Meer berichten