Logo gemeentenieuwsonline.nl
Walk&Talk (foto: Walk&Talk)
Walk&Talk (foto: Walk&Talk) (Foto: Walk&Talk)

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

DIDAM - Woensdag 22 augustus van 10:00-12:00 uur is er Walk&Talk in de Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Bij deze bijeenkomst zijn Monique Peters en Chanella van Koot gastsprekers. Zij zijn beiden werkzaam bij Enerchiquer en vertellen wat kan kleur voor jou betekenen. Kleur is namelijk een veelzeggend communicatiemiddel, waarmee je laat zien wie je bent, wie je wilt zijn en wie je wilt worden.

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Bibliotheek Montferland biedt met Walk&Talk werkzoekenden een plek voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers. Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen. Zij kunnen jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staan dan ook voor je klaar. Meer informatie staat op www.bibliotheekmontferland.nl en www.levendesollicitatiegids.nl.

Meer berichten