Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gastvrij Didam zoekt live muziek

DIDAM - Op vrijdag 31 augustus, zo aan het eind van de middag en begin van de avond, wil Gastvrij Didam wat extra sfeer brengen tijdens de wekelijkse koopavond.

Op verschillende plaatsen in het centrum komt een podium te staan, waar live muziek optreedt. Dat kunnen zangers of zangeressen zijn die zichzelf begeleiden of met een opname meezingen of het kunnen bandjes zijn met meerdere muzikanten. Het Zomerfeest duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

De organisatie is speciaal op zoek naar beginnende bandjes, zangers en zangeressen. Zij krijgen de kans om op te treden in een gezellige en ongedwongen sfeer. De organisatie zorgt voor een overdekt podium en geluidsapparatuur. John en Rick te Dorsthorst van Studio A60 zorgen voor begeleiding. Dat betekent dat de zangers, zangeressen en muzikanten de kans hebben om van deze professionals te leren. Muzikanten uit heel Nederland komen naar de studio van John en Rick om geluidsopnamen te laten maken, dus deze kans moet je niet laten liggen. Kijk voor meer informatie op a60.nl.

Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een mail naar communicatie@gastvrijdidam.nl.

Meer berichten