Logo gemeentenieuwsonline.nl
Filmhuis 'Bij Bert' (foto: S. Schaap)
Filmhuis 'Bij Bert' (foto: S. Schaap) (Foto: S. Schaap)

Filmhuis Bij Bert in Duiven

DUIVEN - Voor het seizoen 2018/2019 heeft het Filmhuis Bij Bert weer veel plannen. Deze start op donderdag 6 september. Naast onze wekelijkse filmavonden op donderdagavond (aanvang 20.00 uur) en de gratis kindervoorstellingen (aanvang 15.30 uur) op woensdagmiddag organiseren we ook lezingen met als onderwerpen; Rembrandt, Caravaggio, Japanse acupunctuur, laaggeletterdheid, mindervalide-sport.

Natuurlijk is de filmmarathon weer gepland en wel op donderdag 15 november met als onderwerp Tom Hanks wwarbij we in pauze gezellig met elkaar eten. In januari 2019 staat de film & diner op het programma. het onderwerp houden we nog even geheim, maar het belooft speciaal te worden.

Ook werkt het filmhuis Bij Bert mee met het organiseren van de Horsterpark Appeltaartconcerten in de OGtent. Deze concerten vinden plaats op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. In de pauze krijgen de bezoekers koffie of thee en de bekende Horsterpark appeltaart. Abonnementen zijn te bestellen op ondergenoemde website voor zestig euro. Eén introducee per kaartje is toegestaan. "Ook werken we mee aan het Jazz- en Bluesfestival op zondag 19 augustus van 13.00 tot 22.00 uur op het Remigiusplein. Toegang is gratis. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten, meldt u dan aan via www.deogtent.nl."

Meer berichten