David Zweekhorst tapt samen met de kinderen van BSO De Superster een flesje water.

Kinderopvang Zonnekinderen neemt watertapppunten in Zevenaar in gebruik

ZEVENAAR - Op dinsdag 3 juli heeft Kinderopvang Zonnekinderen vier watertappunten binnen de gemeente Zevenaar in gebruik genomen. De actie is een samenwerking tussen Zonnekinderen en JOGG Zevenaar en is bedoeld om kinderen te stimuleren water te drinken en zo de consumptie van zoete drankjes met veel suiker te verminderen.

Binnen Zevenaar maakt de actie onderdeel uit van het project Gezonde Start binnen Kinderopvang Zonnekinderen. Bij dit project wordt aandacht besteed aan een gezond voedingspatroon en lekker bewegen. De watertappunten zijn aangesloten bij KDV en BSO Het Talent, KDV de Kleine Wereld en BSO De Superster.

Ook het watertappunt bij BSO de Superster en KDV De Kleine Wereld werd op dinsdag 3 juli officieel in gebruik genomen. In aanwezigheid van David Zweekhorst van JOGG Zevenaar tapten de kinderen een flesje met lekker koud water.

Reageer als eerste