Activiteiten bij tennisverenging Zevenaar

ZEVENAAR - Het zomertoernooi van TVZ zit er weer op. Hoewel iets mindere inschrijvingen dan voorgaand jaar was het desalniettemin en sportief en vaak zeer spannend gebeuren.

Vanuit de wijde omgeving waren er deelnemers van veel zusterverenigingen, zelfs vanuit Borculo. Onder zeer warme omstandigheden werd er gespeeld en de organisatie hield alle spelers goed in de gaten en zorgde ervoor dat emmers met koud water en handdoekjes bij de banen aanwezig waren. Ook de nodige bouillon ontbrak niet om het zoutverlies tegen te gaan. De organisatie verzorgde heerlijke brokken watermeloen en de hartige hapjes ontbraken ook niet.

De zaterdag en zondag werden zoveel mogelijk parasols aan het hek of bankjes bevestigd om zo toch enige verkoeling te geven. Dit alles werd door de spelers(-sters) hooglijk gewaardeerd. Het volgende TVZ-toernooi kondigt zich al weer aan alhoewel we nog een paar weklen hebben te gaan, dat is ons 25-plus dubbeltoernooi dat gehouden wordt van 3 september tot en met 9 september. "Voor inschrijven kunt u de website van TVZ bezoeken waarin u verder wordt geïnformeerd zoals via de toernooi-agenda van de KNLTB, We verwachten er net als voorgaande jaren weer veel van. Wij zijn onze sponsors dankbaar voor de beschikbaargestelde prijzen. Het mag genoemd worden dat Vivaldi een ludieke prijs beschikbaar stelde: een parasol met zonnecollectoren en dat met deze zomer.

Reageer als eerste