Logo gemeentenieuwsonline.nl
Beentjes van de vloer en dansen maar (foto: Susan Wiendels)
Beentjes van de vloer en dansen maar (foto: Susan Wiendels) (Foto: Susan Wiendels)

Cowboyhoeden op tijdens Country & Western Festival

ZEVENAAR - Kom van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus gratis genieten van de muziekoptredens tijdens het Spikker & Country Festival van Muziekstad Zevenaar in het centrum van Zevenaar!

Een uniek evenement waar liefhebbers van dit genre ruimschoots aan hun trekken komen. Het openingsoptreden is op vrijdagavond in de Vida Studio’s vanaf 20.00 uur en wordt door Windfall verzorgd. Op zaterdag en zondag wisselen elkaar in totaal negen bands af op het Raadhuisplein, Weverstraat/Markt en Muldershof. Veel muziek waar mensen uit het hele land op afkomen.

Zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur is er op het hoofdpodium op het Raadhuisplein een optreden van Malomalo en DJ Danny. Heel het plein wordt weer overkapt met een schitterende parachute. Op de locatie Weverstraat/Markt treden de Ramblin Boots op en bij op Muldershof speelt de Black Mail Country Band. ‘s Avonds staat op het Raadhuisplein een spetterend programma gepland met Bodewes & Country Line en DJ Danny. Op zondag sluit Muziekstad Zevenaar op het Raadhuisplein af met Mississippie en Beehive, in de Weverstraat met Change of Key en op Muldershof met Connected.

De optredens op Muldershof en in de Weverstraat duren tot 17.00 uur, op het Raadhuisplein gaat de muziek door tot 19.00 uur. Het Spikker Country & Westernfestival is het vierde grote evenement van Muziekstad Zevenaar dit jaar. De laatste, het najaarsfestival, vindt plaats op 8 en 9 september. Informatie: www.muziekstadzevenaar.nl.

Meer berichten