Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gratis pannenkoek eten bij Eet-Lokaal (foto: Pablo van Dick / Eet-Lokaal)
Gratis pannenkoek eten bij Eet-Lokaal (foto: Pablo van Dick / Eet-Lokaal) (Foto: Pablo van Dick / Eet-Lokaal)

Kindermiddag met goochelaar bij Eet-Lokaal op Landgoed Huis Sevenaer

ZEVENAAR - Op vrijdag 17 augustus is het groot feest bij Eet-Lokaal. Speciaal voor de kinderen wordt er een gezellige kindermiddag georganiseerd in de zomervakantie. Bij mooi weer wordt het terras leuk versierd en kunnen de kinderen heerlijk spelletjes doen. Ook kun je knutselen of jezelf laten schminken.

Marcello de Goochelaar treedt gedurende de middag op voor de kinderen aan tafel en zorgt dat de kinderen een unieke belevenis krijgen achter de historische muren van Landgoed Huis Sevenaer. Uiteraard zijn de ouders welkom op het terras of in het restaurant voor een lunch of gezellige borrel terwijl de kinderen genieten van de kindermiddag. Marcello de Goochelaar is een grappige goochelaar die de kinderen op enthousiaste wijze een leuke middag zal bezorgen. Natuurlijk worden er ook pannenkoeken gebakken. Het belooft een berengezellige middag te worden waarbij de kinderen heerlijk ontspannen worden vermaakt.

De toegang is voor jong en oud gratis, voor de kinderen is er gratis ranja en een pannenkoek. De ouders / begeleiders kunnen zonder zorgen genieten van het terras. Heb je zin in een heerlijke kindermiddag in de binnentuin op Landgoed Huis Sevenaer? Op vrijdagmiddag 17 augustus begint de middag om 13:00 en het duurt tot ongeveer 15:30 uur. We vinden het leuk als je komt en fijn wanneer je je even van tevoren aanmeldt. Stuur een mailtje naar info@eet-lokaal.com of bel 0316 242409.

Meer berichten