Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mama Mia! Here we go again (Foto van filmdepot.nl)
Mama Mia! Here we go again (Foto van filmdepot.nl) (Foto van filmdepot.nl)

Al twintig jaar Filmhuis Didam

DIDAM - Wist u dat Didam al sinds 1998 een filmhuis heeft? We zijn gevestigd in gebouw Waverlo van complex Meulenvelden, aan de Kerkstraat in Didam.

Het Filmhuis is een vrijwilligersorganisatie die met behulp van enthousiaste medewerkers iedere maandag- en vrijdagavond films vertoont in een huiselijke sfeer (entree zeven euro). Het aanbod varieert van drama en komedie tot spanning en muziek. Tevens draaien we regelmatig kinder- en jeugdfilms (entree vijf euro). Op verzoek kunnen we ook films draaien bij speciale gelegenheden of voor besloten groepen. Ook is er komend seizoen weer een avond Film en Boek. En zoals elk jaar organiseren we de Diemse Filmdagen. Dit jaar op 2, 3 en 4 november. Drie dagen films en allerlei extra’s zoals live muziek, hapjes en drankjes.

U kunt automatisch op de hoogte blijven van de voorstellingen via onze website, nieuwsbrief, facebook en twitter. De vrijwilligers van Filmhuis Didam nodigen iedereen uit om Vriend Van het Filmhuis te worden. Vrienden krijgen onder meer korting op de toegangsprijs. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op www.filmhuisdidam.nl.

In samenwerking met ‘Burgers van Diem’ opent Filmhuis Didam op vrijdag 31 augustus het nieuwe filmseizoen met de komische musicalfilm Mama Mia! Here We Go again, een aanstekelijke zomerfilm.

Meer berichten