Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het feest aan de oever van de Breuly

ZEVENAAR - Zaterdag 4 augustus is de 26e editie van het Breulyfeest. Opnieuw heeft carnavalsvereniging De Toetenburgers een fantastisch feest georganiseerd. Ze heeft weer twee topbands weten te contracteren: de coverband Session en Starstruck.

De show van coverband Session zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden. We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van Session blijkt altijd een succes, elke keer weer.

Stel je voor: jouw drie favoriete muzikanten in de unieke combinatie van een band en een dj-show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden!

Deze kings of entertainment staan op het podium van het Breulyfeest met waanzinnige remixen van de grootste hits uit de jaren 90, de zeroes en het hete heden. Are you ready to get Starstruck? Kom dan op 4 augustus naar het Breulyfeest in Zevenaar. Het Breulyfeest zal ook dit jaar om 19.00 uur starten. Wil jij er ook bij zijn? Dit jaar gaan wij net als met het carnaval ook bij het Breulyfeest over op e-tickets. U kunt uw ticket downloaden tegen betaling van 13.50 euro.

De voorverkoop sluit op zaterdag 04 augustus om 17.00 uur. Daarna kunt u nog wel een e-ticket kopen maar dan tegen de prijs van 18.50 euro. Entree voorverkoop: 13.50 euro (tot zaterdag 04 augustus 17.00 uur via e-ticket). Zaterdag 04 augustus vanaf 17.00 uur: 18.50 euro via e-ticket. Entree vanaf 18 jaar en legitimatie verplicht. E-tickets kunnen gekocht worden op de navolgende site vanaf 2 juli: www.carnaval2018tb.avayo.nl.

Meer berichten