Logo gemeentenieuwsonline.nl
Duo The Rodeo Roses (foto: Erik Jansen)
Duo The Rodeo Roses (foto: Erik Jansen) (Foto: Erik Jansen)

Eerste editie Muziek in de Tuin geslaagd

WESTERVOORT - Op 24 juni was de eerste editie van Muziek in de Tuin in Westervoort, het charity-evenement georganiseerd door de Stichting Kinderwelzijn China. Veel mensen hebben Muziek in de Tuin bezocht en gewaardeerd. De opbrengst was liefst 1170 euro. Kinderwelzijn China is hier zeer tevreden over.

Het hele bedrag gaat naar het het kinderrevalidatiecentrum in China, waar kinderen met Cerebrale Parese en hun ouders begeleid worden in het omgaan met deze aandoening en de bijbehorende school voor speciaal onderwijs.
In acht tuinen konden mensen naar diverse soorten muziek luisteren. Huize Vredenburg, met optredens van Loriën, en de locaties die op loopafstand hiervan lagen, hebben de meeste bezoekers getrokken.In de Vredenburgstraat zong het mannenkoor Mankementen uit Duiven. Zij zongen a capella liederen, waarvan de teksten zelf bedacht waren. Op Hoeve Westerbeek aan de Klapstraat had het duo The Rodeo Roses het publiek bij de eerste klanken al te pakken. In de tweede tuin in de Klapstraat, speelde het duo Stewfish met veel enthousiasme nummers van onder andere Adèle, en Lou Reed. Bij Huis ter West zong Lara Willems.

In de tuin aan de Heilweg speelde Jelle Koch uit Duiven. Het akoestiche duo Onder de Maan speelde in de tuin aan de Swarte Dreef. Zij speelden eigen Nederlandstalige liedjes.De bewoners van wooncentrum De Wilgenpas hebben er samen met Balkan Trio Arnhem een waar feestje van gemaakt. Muziek in de Tuin was een feestje. Door de goede waardering van de bezoekers en de opbrengst overweegt de Stichting Kinderwelzijn China een tweede editie Muziek in de Tuin voor volgend jaar te organiseren.

Meer berichten