Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Terug van weggeweest: Dierking Coiffures

ZEVENAAR - Ouderwetse kwaliteit nieuwe stijl; op vrijdag 29 juni openden Anouk en Tim Boers hun tweede kapsalon op het Raadhuisplein in Zevenaar. Ooit maakte Ria Dierking de naam hier al tot een begrip, en nu de salon in Arnhem uit haar jasje groeit, was de keuze voor de nieuwe locatie door het jonge echtpaar dan ook snel gemaakt.

Anouk begon op haar 19e als kapster bij Ria, en in 2012 werd ze trotse eigenaar van Dierking Coiffures in Arnhem. Met de opening van de nieuwe vestiging keert Dierking Coiffures min of meer terug naar haar roots, en dat was reden genoeg voor wethouder Belinda Elfrink - zelf ook trouwe klant van Dierking - het tweetal tijdens de feestelijke opening persoonlijk succes toe te wensen, tesamen met zo'n 70 andere genodigden. Anouk en Tim pakten goed uit met een hippe DJ, heerlijke drankjes en smakelijke hapjes in de ultramodern uitgeruste salon.

"Investeer in je haar, die kroon zet je nooit af…", die leus prijkt in het Engels bij de counter. Dat Anouk en Tim ook flink investeerden is in de salon duidelijk zichtbaar. Een indrukwekkende colorbar, een aparte wasruimte met relaxstoelen- en muziek en een breed scala aan natuurlijke haarprodukten. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Anouk en haar team. Bij Dierking maken ze een knipbeurt tot een ontspannende, totale beleving; verwennerij voor haar, hoofd en mind. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0316 215431. Meer info: www.dierking-coiffures.nl.

Meer berichten