Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rikkie de ooievaar (foto: Filmhuis Zevenaar)
Rikkie de ooievaar (foto: Filmhuis Zevenaar) (Foto: Filmhuis Zevenaar)

Programma Filmhuis Zevenaar

Twee films voor de Kids:

RIKKIE DE OOIEVAAR is een ooievaar met te kleine vleugeltjes. Rikkie is eigenlijk een mus, maar opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag vertelt zijn ooievaarsfamilie hem de waarheid en begint zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar omdat Rikkie wil bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is, vliegt hij samen met een dwerg uil en een parkiet naar het zuiden. Do 12/7 en zo 15/7 14:30u.

DE FAMILIE SLIM. Max, de jongste van een uitvindersgezin, wil dit jaar niet mee naar het uitvindersfestival Inventicon omdat iedereen van zijn familie altijd prijzen wint, behalve hij. Maar als zijn familie ontvoerd wordt door de jaloerse Elon Teslison moet hij wel! Een zelfrijdende auto, een vliegend oxboard en een teleportatiemachine, al die snufjes komen goed van pas als Max zijn familie moet redden! Vr 13/7 14:30u.

THE GUERNSEY LITERARY SOCIETY is een romantisch kostuumdrama. Kort na Wereldoorlog II ontvangt de jonge schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het bezette eiland Guernsey werd opgericht. Nieuwsgierig geworden, besluit ze naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), een intrigerende varkensboer, die de brief heeft gestuurd. Vr 13/7 20:15u en wo 18/7 14:30u.

Voor meer informatie www.filmhuiszevenaar.nl.

Meer berichten