Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ando Gollenbeek van IJssalon Pisa en Iris Melis, voorzitter van SamenLoop voor Hoop de Liemers
Ando Gollenbeek van IJssalon Pisa en Iris Melis, voorzitter van SamenLoop voor Hoop de Liemers (Foto: Eigen foto)

SamenLoop voor Hoop-ijs bij IJssalon Pisa

ZEVENAAR – Net als in 2016 gaat IJssalon Pisa uit Zevenaar met de start van de zomer (op 21 juni) zijn assortiment weer tijdelijk uitbreiden met het SamenLoop voor Hoop-ijs. De opbrengst van de verkoop van dit speciale ijs gaat naar de SamenLoop voor Hoop de Liemers.

Toen de Liemerse organisatie van de SamenLoop voor Hoop Ando Gollenbeek benaderde voor medewerking was zijn antwoord helder: ‘Natuurlijk doe ik weer mee. Kanker kan iedereen overkomen, dat hebben we de afgelopen jaren zelf ervaren. Zowel mijn vrouw als mijn schoonmoeder werden getroffen. Gelukkig gaat het nu weer goed met ze. Het is voor mij dé motivatie om opnieuw dit ijs te maken. Een combinatie van bosbessen, vanwege de kleur van de SamenLoop, en witte chocolade, de kleur van de Hoop’.

Vanaf nu tot en met 9 september gaat de opbrengst van alle verkochte SamenLoop voor Hoop-ijs naar het goede doel. ‘Als organisatie zijn we daar weer heel blij mee. We mochten even proeven en het is heerlijk ijs,’ aldus Iris Melis, voorzitter van SamenLoop voor Hoop de Liemers.

SamenLoop voor Hoop de Liemers – 24 uurs wandelestafette

Op 8 en 9 september 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop de Liemers gehouden in het Horsterpark in Duiven. Je kunt als team mee wandelen, waarbij het de bedoeling is dat er 24 uur lang minimaal 1 lid van het team het parcours loopt. Je wisselt elkaar dus af. Ook vrijwilligers en sponsors zijn welkom. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar het KWF, tien procent daarvan gaat naar Het Braamhuis in Zevenaar. Meer weten www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers.

Meer berichten