Logo gemeentenieuwsonline.nl
Trompettisten van Liemers Harmonie Duiven (foto: Eddy de Wild)
Trompettisten van Liemers Harmonie Duiven (foto: Eddy de Wild) (Foto: Eddy de Wild)

Volle terrassen bij Liemers Harmonie Duiven

DUIVEN - Op donderdag 28 juni heeft Liemers Harmonie Duiven haar klanken horen op het Remigiusplein in Duiven. Tijdens het gratis toegankelijke 'Concert op het Plein' speelde Liemers Harmonie Duiven verschillende aansprekende muziekstukken.

Nog voor het optreden begon, zat het publiek al op het terras. “Een mooie manier om binnen te komen,” aldus een tevreden voorzitter Laura Staring. Het programma verliep ook volgens plan. “We hebben ongeveer een uur muziek gemaakt. Alleen een windvlaag zorgde af en toe voor wat problemen met wegwaaiende partijen, maar gelukkig kennen we de stukken goed.”

Dirigent Michael van den Broeck is tevreden: “Na een lang seizoen is dit het toetje voor het orkest én het publiek. Echt niet in ieder dorp speelt de muziekvereniging zomaar op het terras. Daar mag Duiven best trots op zijn.” Het orkest heeft nog één optreden voor de boeg voordat het vakantie gaat houden. Staring: “Volgende week gaan wij de bewoners van Liemerije verblijden met onze muziek. Daarna houden we vakantie en gaan we toewerken naar ons 90-jarig bestaan in 2019.” Wie daar aan mee wil doen, kan zich bij de vereniging melden. Vanaf september starten er weer nieuwe muzieklessen en repetities.

Meer berichten