Logo gemeentenieuwsonline.nl

OOK-wandeling voor lotgenoten in Wolfheze

REGIO - OOK (Ouders Overleden Kind) is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren.

OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer.

Op 8 juli gaan ze wandelen in Wolfheze. Ze ontmoeten elkaar vanaf 13.30 uur bij restaurant en pannenkoekenhuis De Tijd, Wolfhezerweg 87 in Wolfheze (naast het station). Ze drinken hier eerst samen een kop koffie/thee en lopen eerst langs de Wolfhezerweg (ongeveer 1 km, start wandeling 14.00 uur).

"Is 7 km te ver dan kunt u vanaf De Tijd met uw auto of fiets 1 km naar een parkeerplaats rijden of meerijden en zo ook weer teruggaan. Zo verkort u de wandeling met twee km. Stevige (wandel)schoenen zijn zeker aan te bevelen. Het is geen verhard wandelpad. Soms moeten we wat klimmen en afdalen. Na afloop is er gelegenheid om bij De Tijd iets te eten/drinken (voor eigen rekening) en als u dit wilt, samen na te praten. Voorgaande wandelmiddagen waren waardevolle en fijne middagen."

Broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. Graag aanmelden bij Bettie Elzenaar 06 40875275. (Besluit u op het laatste moment om mee te lopen, dan is dit prima). www.oudersoverledenkind.nl.

Meer berichten