Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rond snuffelen langs de vele kramen tijdens de bazaar van S.D.Z.Z. (foto: Diana Edwards Fotografie)
Rond snuffelen langs de vele kramen tijdens de bazaar van S.D.Z.Z. (foto: Diana Edwards Fotografie) (Diana Edwards Fotografie)

Veel prijzen en sportief plezier bij de bazaar en penaltycup van SDZZ

ZEVENAAR - Op zondag 24 juni was het weer gezellig en druk op de jaarlijkse bazaar van omni-vereniging SDZZ. Al vele uren voor aanvang van deze groots opgezette Rommelmarkt waren de standhouders met hun vele spulletjes aanwezig.

Meer dan zeventig standhouders hadden ruim voor de opening om 11.00 uur hun plekje gevonden op en rondom het hoofdveld van de vereniging. Het toegestroomde publiek had ook dit jaar weer volop keus uit allerhande spullen , zoals boeken, platen en cd’s, audio en video, kunst en antiek en kleinsmeubelen.

Naast de rommelmarkt waren er tal van andere activiteiten zoals een grote loterij met tal van mooie prijzen en een spectaculaire hoofdprijs. De winnaars van de hoofdprijs van de loterij mogen een minuut gratis winkelen bij Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel en aan de van Oldenbarneveldtlaan in Zevenaar. Veel aandacht trok ook de mobiele bowlingbaan van bowling centrun de Griethse Poort. In de kantine en op het terras was er een groot aanbod aan hapjes en drankjes.

Tevens werd op deze zondagmiddag traditioneel de 8e editie van de Penaltycup gehouden, waar ook dit jaar weer ruin honderd kinderen aan mee hebben gedaan. Naast vele sportieve spelelementen, was er uiteraard ook weer de strijd om de grote Penalty bokaal. SDZZ.er ben je niet alleen dat bleek deze zondag maar weer eens getuige de vele bezoekers.

Meer berichten