In gesprek met de burgemeester? Dat kan!

ZEVENAAR - In gesprek met de burgemeester? Dat kan! Eens per twee weken (oneven weken) op maandagavond tussen 17.00 en 18.30 uur.

Vanaf maandag 2 juli kunnen inwoners van Zevenaar eens in de twee weken in gesprek gaan met burgemeester Ella Schadd-de Boer. Tijdens dit spreekuur lopen mensen tussen 17.00 en 18.30 uur zonder afspraak binnen bij de servicebalie in het gemeentehuis. Inwoners kunnen met de burgemeester van gedachten wisselen over mogelijke initiatieven, activiteiten en ideeën die betrekking hebben op de gemeente Zevenaar. Er is een medewerker aanwezig die eventuele afspraken opschrijft. De duur van het gesprek is, afhankelijk van de opkomst, zo'n tien minuten.

Willen inwoners in gesprek met een wethouder? Neemt dan contact op met het bestuurssecretariaat: 0316 595111.

Reageer als eerste