Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Living Changes Makelaardij Westervoort doet méér!

WESTERVOORT - Jos van Kuipers, DNV Gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur o.z. is al sinds 2002 actief als zelfstandig makelaar in Westervoort en omstreken en vult door zijn werkwijze een 'gat' op in de makelaarswereld. De betrokken wijze van werken wordt door de klanten als zeer goed gewaardeerd.

Klanten hebben steeds vaker klachten over de grote makelaars in het land, ze worden niet teruggebeld, zijn moeilijk bereikbaar, en missen vaak door de enorme bestanden het persoonlijke aspect.

Wie kent een makelaar die tijdens een 'open-huis' aanwezig is in uw woning om de potentiële klanten perfect te bedienen? En wie verwacht op een regenachtige zondagmiddag binnen tien minuten een reactie op een vraag aan de makelaar? Door de kleinschaligheid maakt Jos dit waar. En dat is te merken, want de groep ontzettend tevreden klanten die kiezen voor een 'kleine' makelaar die is aangesloten bij een goede brancheorganisatie (VBO Makelaar) en écht werk maakt van uw opdracht, groeit met de dag.

Als registertaxateur is Living Changes ook ingeschreven in het NRVT; het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Tegen een scherp tarief ontvangt u een uitgebreid taxatierapport met bijbehorende adviezen.

Flexibel in openingstijden en jarenlange ervaring, ook in aankoopbegeleiding, maken de perfecte combinatie.

Jos legt uit: 'Living Changes wil zich onderscheiden door gedrevenheid en interesse voor de medemens: met elkaar doelen bereiken die wellicht anders niet behaald zouden kunnen worden. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, het laten maken van een taxatie of het verkrijgen van financiën voor welk doel ook; Ik sta graag voor mijn klanten klaar. Living Changes is reeds vele jaren actief in de makelaardij. Altijd zijn wij op zoek naar wegen om onze klanten beter van dienst te zijn en te helpen om woonwensen te vervullen.

Of een woning nu te klein is geworden in verband met gezinsuitbreiding, of te groot in verband met inkrimping, of men moet de woonomgeving verlaten in verband met werkzaamheden; het is altijd fijn er iemand bij te betrekken die echt helpt en de vele vragen kan beantwoorden. Persoonlijk, betrokken en begripvol. Maar bovenal écht aktief bezig met uw wensen, dat is de meest gehoorde wens bij verkopers of aankopers van een woning, waar Living Changes dan ook compleet anders mee om wil gaan."

Voor uw aankoop, verkoop en taxaties: Living Changes Makelaardij. Dorpstraat 80 in Westervoort. Telefoon: (026)3194694 of internet: 'www.livingchanges.nl'

Meer berichten