Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sportende kinderen onder begeleiding van de sportcoach Joris Herbes (foto: Martin Stronks)
Sportende kinderen onder begeleiding van de sportcoach Joris Herbes (foto: Martin Stronks) (Foto: Martin Stronks)

Kangoeroe-clinic

ZEVENAAR - Korfbalvereniging De Zwaluwen houdt zaterdag 23 juni een gratis clinic voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar op de korfbalvelden aan de Marconistraat 18 in Zevenaar (sportpark Hengelder).

Alle kinderen uit de gemeente Zevenaar hebben hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar kunnen zich tot woensdag 20 juni aanmelden. "Stuur een e-mail met je aanmelding naar gigakangoeroedag@dezwaluwen.nl, vermeld hierin je naam, leeftijd, school en klas."

De kinderen krijgen een clinic onder leiding van Joris Herbes, combinatiefunctionaris sport van de gemeente Zevenaar, samen met gediplomeerde begeleiders. Het doel van deze clinic is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en te laten ervaren dat sporten vooral leuk is.

De Zwaluwen vindt het belangrijk dat kinderen al jong ervaring opdoen in het samen bewegen met andere kinderen. Jumper de kangoeroe is ook aanwezig. Na de clinic krijgt iedereen een leuk aandenken mee. De clinic is op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 12.00 uur. Meer informatie staat op www.dezwaluwen.nl.

Meer berichten