Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Harmke Rasing
Foto: Harmke Rasing

Gelderse ouderen genieten van muzikale middag

ZEVENAAR - Zondag 3 juni werden meer dan tweehonderd Gelderse ouderen getrakteerd op een speciaal voor Stichting Vier het Leven samengestelde voorstelling door Cor Bakker en zangers Gerard Alderliefste en Philippe Elan in het Musiater in Zevenaar.

Deelnemers kwamen uit alle delen van de provincie: van Ede tot Winterswijk, van Zutphen tot Nijmegen. Dit werd mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van de stichting. Zij haalden de mensen op met eigen vervoer en zorgden dat het aan niets ontbrak in het theater. Cor Bakker, ambassadeur van Vier het Leven, speelde niet alleen prachtig piano, hij bleek ook een zeer begenadigd verteller. Hij nam het publiek mee op een muzikale reis van Frankrijk via Nederland naar Zweden. Niet alleen hits kwamen voorbij maar ook intieme onbekende liedjes van grote namen zoals Shaffy, Toots Thielemans en Abba. Uitbundig meezingen en stille ontroering losten elkaar moeiteloos af. "Ik heb lang niet meer zo genoten, wanneer kan ik weer mee?", was één van de vele positieve opmerkingen na afloop.

Stichting Vier het Leven organiseert naast dit soort matinees uitjes naar lokale theaters en filmhuizen. Elke regio heeft een eigen programma dat geheel vrijblijvend is aan te vragen via www.4hetleven.nl of 035 5245156 (op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur).

Meer berichten