Logo gemeentenieuwsonline.nl

Centrum 4.0 in teken Tijd voor Mij

ZEVENAAR - De landelijke Yogadag op 21 juni is voor Centrum 4.0, Update Jezelf aan de Sleeg 1 in Zevenaar aanleiding om een Tijd voor Mij-dag te organiseren. Een dag waar je echt de tijd voor jezelf neemt met activiteiten die er voor zorgen dat je lekker(der) in je vel zit. Een dag waarop je kunt deelnemen aan verschillende soorten yogalessen en diverse workshops en activiteiten.

De kosten voor de Tijd voor Mij-dag bedragen 18 euro inclusief koffie, thee en lunch. Aanmelden kan op www.centrum4punt0.nl/23-juni.

Yogalessen en workshops
Veronique van Kan van Centrum 4.0 vertelt "Centrum 4.0 staat voor coachen en begeleiden van mensen die zichzelf beter willen leren kennen en meer, of juist iets anders, uit hun leven willen halen. Yoga kan daar bij helpen. Met yoga creëer je rust en ontspanning en dat helpt om beter bij jezelf te komen." Deelnemers kunnen deelnemen aan Yogalates, Hatha Yoga, Yin Yoga, Pilates en Meditatie. Verder zijn er workshop over Voeding en Stress, Beter bij jezelf blijven en Omgaan met Hooggevoeligheid.

Tijd voor Jezelf, Tijd voor Mij
Naast de yogalessen en workshops waarvoor geïnteresseerden zich moeten inschrijven zijn er ook andere activiteiten waar de deelnemers aan kunnen meedoen. "Deelnemers betalen 18 euro voor de hele dag waarbij wij ook zorgen voor koffie, thee en lunch. Je kunt deze dag dus echt Tijd voor Jezelf nemen!"

Inschrijven
Het volledige programma met inschrijfmogelijkheid en uitleg over de diverse soorten yoga en alle andere activiteiten is te vinden op www.centrum4punt0.nl/23-juni.

Meer berichten