Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het duo DrieMinEen
Het duo DrieMinEen

Bijzonder laatste Open Podium van dit seizoen

ZEVENAAR - Zaterdag 23 juni is het alweer de laatste Open Podium avond van dit seizoen in Muziekcafé De Lantaern. Het wordt een bijzondere avond met jazzy en funky zang en muziek door het duo Annette Vogel en haar side kick Mario Kaspers. Het gelegenheidsduo DrieMinEèn (Trio Pagero zonder Paul) brengt een programma met mooie, ontroerende en vrolijke liedjes in het Nederlands. De muziek begint om 21.00, maar iedereen is om 20.15 uur al welkom voor een praatje en een kop koffie. De entree is gratis.

Annette Vogel is een Amsterdamse singer-songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Samen met Mario Kaspers op de bas vormt zij een duo. Hun muziek is beïnvloed door de folk van Sandy Denny (Fairport Convention), de akkoordprogressies van Greedence Clearwater Revival en de funky style van David Byrne (Talking Heads). Haar stem klinkt als Suzanne Vega en Joni Mitchel.

Zeer bijzonder is het eenmalig optreden van het duo DrieMinEèn. Trio Pagero zonder Paul Wensing. Hij is om een legitieme reden verhinderd. Op deze avond zullen Ge(eert Hermans) zang en Ro(ger Nusselein) zang en gitaar, samen een optreden verzorgen met allemaal schitterende Nederlandstalige nummers van Kommil Foo, Bram Vermeulen, Herman van Veen, Huub van der Lubbe en nog vele anderen. Dus laat u verrassen, Duo DrieMinÉén gaat u een onvergetelijke avond bezorgen met mooie, ontroerende en af en toe ook vrolijke nummers. Dit alles in het gezellige Muziekcafé De Lantaern.

Meer berichten