Logo gemeentenieuwsonline.nl

De grootste bazaar van de Liemers en achtstee editie penalty cup SDZZ

ZEVENAAR - Op zondag 24 juni is er weer een grote bazaar bij Omni-vereniging SDZZ van 11.00 tot 16.00 uur op de velden van sportpark De Griethse Poort.

Op deze zondag dag zijn er vele activiteiten en attracties voor jong en oud, zoals een loterij. De spectaculaire hoofdprijs van de loterij is dit jaar één minuut gratis winkelen bij Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel en aan de Van Oldenbarneveldtlaan. Dit jaar is er ook een mobiele bowlingbaan van bowlingcentrum De Griethse Poort. Er is een rommelmarkt met heel veel tweedehands spulletjes en een dj zorgt voor de muzikale sfeer en gezelligheid tijdens deze dag.

In de kantine en op het terras is een groot aanbod in diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het is deze dag dus goed toeven bij voetbalvereniging SDZZ.

Natuurlijk kan iedereen weer een kraam huren, maar doe het snel want op is op. Meld je aan op bazaar@sdzz.nl. De huur van de kraam inclusief dekzijl bedraagt 17,50 euro inclusief btw.

Op deze zondag vindt traditioneel ook weer de strijd om de Penalty-Cup plaats waar meer dan honderd jeugdige voetballers aan mee kunnen doen. De SDZZ-Penalty-Cup is een begrip in de regio en is een top evenement. Dit jaar wordt het evenement alweer voor de achtste keer georganiseerd, waarbij veel kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar strijden om de penaltykoning(in) van Zevenaar te worden. Inschrijven kan nog tot en met 17 juni op www.sdzz.nl.

Meer berichten