Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koningspaar 2017, Cees en Elsenore Soeters en jeugdkoningin Fleur
Koningspaar 2017, Cees en Elsenore Soeters en jeugdkoningin Fleur

Muzikaal feest tijdens kermis in Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Schuttersvereniging Sint-Anna in Oud-Zevenaar kijkt uit naar een gezellige kermis. Dit jaar met een grote variëteit van liefst vier verschillende bands. Daarom kunnen we wel zeggen dat het een kermis voor iedereen wordt… van jong tot oud!

"Ons stralende koningspaar Cees en Elsenore Soeters zal na een geweldig koningsjaar opgevolgd worden. Maar niet nadat we samen met hen de processie op zondag 17 juni hebben opgeluisterd. Aan het einde van de middag halen we Cees, Elsenore en jeugdkoningin Fleur op. Het vogelschieten en koningschieten staat daarna op het programma. Wanneer we een nieuw koningspaar en jeugdkoning(in) hebben kan de eerste kermisavond beginnen: Het dat eraf met Cabrio!

Maandag 18 juni staat in het teken van het nieuwe koningspaar. We vereren hen met een bezoek in de ochtend. De middag is gevuld met ouderwetse gezelligheid in ons schuttersgebouw met Kiep Movin. 's Avonds vanaf 20.00 een denderende kermisavond met de Millenium Showband.

Op dinsdag 19 juni vertrekken we al vroeg voor de gezamenlijke schuttersdienst met EMM Ooy in de Sint-Martinuskerk. Na de dienst is er een vendelhulde en defile op het kerkplein. Daarna proosten we gezamenlijk in de buurtcafes. Vanaf 13.00 uur feesten met muziek van X-Plain....totdat om 17.00 uur de kermis weer afgelopen is.

Wij begroeten u graag in ons schuttersgebouw aan de Babberichseweg in Oud-Zevenaar. En mocht u vorig jaar de Nachtwacht gemist hebben... kom gerust een kijkje nemen tijdens de kermis op 17-18-19 juni."

Meer berichten