Logo gemeentenieuwsonline.nl
Queen Forever in actie (foto: Jerrold Mallee)
Queen Forever in actie (foto: Jerrold Mallee) (Foto: Jerrold Mallee)

Queen Forever op het Raadhuisplein

ZEVENAAR - Queen forever is de hoofdattractie van de Jumbo Heemskerk Summerparty op 23 juni op het Raadhuisplein in Zevenaar.

Het derde grote evenement van Muziekstad Zevenaar dit jaar start om 20.00 uur met een spetterend optreden van DJ Job. Vanaf 21.15 tot 23.45 uur speelt Queen Forever al je favoriete Queen-nummers af tijdens een set van twee uur. Epische Queen-nummers zoals ’Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rockopera ‘Barcelona’ worden met passie en speels gemak uitgevoerd.

Een Queen-tribute valt of staat natuurlijk met een goede Freddie Mercury. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma 'My name is..' waarin hij tweede werd. Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, de leden kleden zich ook als de mannen van toen, waardoor je als publiek de volledige audiovisuele ervaring en Queen-nostalgie krijgt.

Een greep uit de reacties van het publiek: 'Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien, en ik heb er veel gezien’. ‘Genoten van deze geweldige band’.‘Ik dacht dat Freddie aan het lip-synchroniseren was, maar het is allemaal live!’‘ Brian May is subliem’. Al met al is ‘Queen Forever’ een act die je moet zien, horen en ervaren.

Meer berichten