Logo gemeentenieuwsonline.nl
Blaaskapel Judaska op Woodstock der Blasmusik (foto: Judaska)
Blaaskapel Judaska op Woodstock der Blasmusik (foto: Judaska)

Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska in een non-stopprogramma

BABBERICH - Op zondagmiddag 14 oktober 2018 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Blaaskapel Judaska. De aanvang is 14.00 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten voor u op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door drumfanfare Sint-Jan Babberich.

Blaaskapel Judaska

Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg speelde zich de afgelopen jaren in de harten van veel fans. Zij hebben talrijke optredens op hun naam staan, waaronder optredens op de belangrijke Duitse festivals 'Kronjuwelen der Blasmusik en Woodstock der Blasmusik.

Op het grote blaasmuziekfestival Woodstock der Blasmusik, dat in het eerste weekeinde van juli 2017 plaatsvond in Ort im Innkreis (Oostenrijk) had Judaska de taak om na het 'Gesammtspiel' onder leiding van Ernst Hutter hun muzikale uurtje op Mainstage te vullen. Blaaskapel Judaska heeft zich staande gehouden tussen de merendeels professionele muzikanten op het festival.

Meer berichten