Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Kunstwerk! Het Musiater

Theatertip: Andy & Melisa
Andy & Melisa Live on TourAndy en Melisa, onder andere bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco's, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa. Naast anekdotes van de oud-voetballer en ex-playmate wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een dosis gezelligheid met een lach en een traan.
Show/ muziek; woensdag 26 september 20.15 uur.

Verrassingsvoorstelling: Blind Date
Wij hebben een date! Een theaterdate wel te verstaan, samen met alle schouwburgen in Oost-Gelderland. Want in dit weekend vieren we de start van een kersvers theaterseizoen. Speciaal hiervoor hebben wij allemaal een (andere) heerlijke theateravond in petto met één overeenkomst: de kaartjes kosten slechts een tientje! Wie er waar te zien is blijft nog even geheim, het is immers een blind date… Maar we mogen wel alvast verklappen dat het een heerlijk avondje lachen wordt in Het Musiater!

Seizoensopening: zaterdag 29 september 20.15 uur

Cursussen:

Liemers Jeugdkoor (7 - 11 jaar) Samen zingen.

Word jij ook zo blij van zingen? Dan is het Liemers Jeugdkoor echt iets voor jou! Onder begeleiding van het Liemers Jeugdorkest wordt toegewerkt naar twee spetterende Sinterklaasvoorstellingen op zondag 18 november. We gaan hippe, coole en vette liedjes instuderen waaronder ook Engelstalige liedjes. Voor de liefhebbers is het mogelijk om een solo te zingen. Meld je snel aan er is beperkt plek!

Docent: Sander Spaan. Start cursus: donderdag 20 september

koor 1: 15.30 – 16.30 uur; koor 2: 16.45 – 17.45 uur

Aantal: 7 repetities + generale en 1 voorstelling per koor (gratis)

Musiater Theaterbeesten (8 - 15 jaar): Speel de sterren van de hemel

Vind je het leuk om te acteren, zingen en te dansen? Dan is dit wat voor jou! In 20 lessen van 1,5 uur werk je onder leiding van een dans-, zang- én theaterdocent toe naar een grandioze voorstelling. Deze wordt gehouden in de theaterzaal van Het Musiater. Heb je al eens les gehad, of is het nieuw voor je? Geen probleem. Iedereen is welkom om zijn talent te laten zien én ontwikkelen. Bij voldoende aanmeldingen werken we met twee leeftijdsgroepen.

Docenten: Caroline Jansen, Sander Spaan, Jordi van Rootseler

Start cursus: 29 oktober op maandag 16.30 – 18.00 uur (8 – 11 jaar); 18.30 – 20.00 uur (11 – 15 jaar)        

Aantal lessen: 20 lessen van 90 minuten Cursusprijs: 185 euro.

Meer berichten