Logo gemeentenieuwsonline.nl
Uitvoering 50-jarig bestaan Aldo acro-gym in 2012
Uitvoering 50-jarig bestaan Aldo acro-gym in 2012

Uitvoering leden gymnastiekvereniging ALDO Westervoort

WESTERVOORT - Op zondag 3 juni verzorgen de leden van Aldo een mooie uitvoering om te laten zien wat zij geleerd hebben. Dit zal plaatsvinden in de grote zaal van Kulturhus De Nieuwhof. Het thema van deze leuke middag is Foute Top 40.


De bezoeker zal door de leden van Aldo verrast worden met demonstraties vanuit alle verschillende facetten van een prachtig bewegende vereniging. Het programma zal bestaan uit twee voorstellingen. Van 12.00 tot 14.00 uur: ouder-peuter gym, dames jazz, meisjes turnen 8- 16 jr + voorselectie, streetdance 5+, selectie acro en streetdance 9+. Van 15.00 tot 17.00 uur: gym uniek, dames/heren gym, streetdance 5+, kleutergym en meisjes turnen 6-8 jr, freerunning, streetdance 9+, selectie turnen en streetdance 16+.

Toegangskaartjes
Aan de deur kosten de kaartjes voor kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro en voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen vijf euro. Om zeker te zijn van een plekje kan men het beste kaartjes kopen in de voorverkoop, want het aantal kaartjes is beperkt.
Maandag 14 mei begint de voorverkoop. Kaartjes kosten dan slechts twee euro voor kinderen tot en met 12 jaar en vier euro voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen. Men kan tijdens de lessen bij de technische leiding alleen met contant geld kaartjes kopen. Wie vragen heeft, kan met Aldoi contact opnemen via aldo@aldo-westervoort.nl.

Meer berichten