Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kinderwelzijn China organiseert 'Muziek in de tuin'

WESTERVOORT - Kinderwelzijn China verzorgt op zondag 24 juni 'Muziek in de Tuin'. De opbrengst is voor een kinderrevalidatiecentrum in China.

In acht tuinen in Westervoort kunt u genieten van prachtige muziek, verzorgd door verschillende muzikanten. De aangeboden muziek is heel gevarieerd, van een duo dat popnummers uit de jaren '70 en '80 speelt tot een mannenkoor met weemoed en ironie en Balkanmuziek. Tijdens het optreden kunnen de bezoekers een drankje en een hapje kopen voor een euro. Na elke ronde is er een half uur pauze, zodat de bezoekers de tijd hebben om naar een andere tuin te fietsen of te wandelen.

Hoofdlocatie is Huize Vredenburg aan de Klapstraat 112 in Westervoort, waar behalve muziek, ook een fototentoonstelling over het project en China te zien is. Strippenkaarten om de tuinen en hun muzikanten te bezoeken kosten 7,50 euro per persoon en zijn bij elke tuin verkrijgbaar. Informatie over het programma, de tuinen en muzikanten staat op www.KWChina.nl.

Het project

Alies, Joke, Karin en Greta zijn adoptieouders van kinderen uit China. Samen met Anoek vormen we de leden van Stichting Kinderwelzijn China. We zetten ons in voor het project Kinderrevalidatie Liming om zo kinderen in China met een handicap een volwaardig leven te geven en om te voorkomen dat een baby met de spierziekte Cerebrale Parese te vondeling wordt gelegd.

Elk jaar halen we zoveel mogelijk geld binnen voor het Kinderrevalidatiecentrum Liming. Dit doen we door onder andere jaarlijks een charity/mystery dinner te organiseren, producten te verkopen via onze webshop, met een kraam op markten en evenementen te staan en door projecten te organiseren op scholen die ons willen sponsoren.

Kinderwelzijn China hoopt op deze manier veel geld in te zamelen voor het kinderrevalidatiecentrum en het bijbehorende schooltje voor speciaal onderwijs, zodat de kinderen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Meer berichten