Logo gemeentenieuwsonline.nl
The Jibs
The Jibs (Foto: eigen foto aangeleverd)

Midlive pop 2018

LATHUM - Time flies when you are having fun zeggen ze weleens. Dit geldt zeker voor Midlive pop. Wat begon als een ideetje tijdens de kerst onder het genot van een biertje beleeft dit jaar zijn lustrum.

"De jaren zijn voorbij gevlogen en over het algemeen mogen we niet klagen over de belangstelling. Het idee om een gezellige avond te organiseren voor mensen tussen 35 en 80 jaar met live muziek kan zich toch verheugen in een warme belangstelling.

We organiseren dit jaar Midlive pop op 2 juni. In tegenstelling tot vorig jaar hebben we wel weer twee bands, zodat we eigenlijk de hele avond live muziek hebben. We hopen altijd op een goede ´interactie´ tussen de twee bands en voor dit jaar moet dat geen enkel probleem zijn wat ons betreft. De lokale helden van The Jibs met nummers van The Kinks, Them en The Rolling Stones worden afgewisseld door de muzikanten van Left Hand Thread die wereldberoemd zijn in de omgeving Lichtenvoorde en ondertussen ook in de omgeving van recreatiepark De Veerstal in Lathum met energieke rock uit het Achterhoekse met nummers van Deep Purple, Golden Earring en Amy Winehouse.

De ondersteuning voor een gezellig avondje lijkt ons hiermee fantastisch ingevuld. Nu nog lekker weer en genoeg belangstelling en we hebben weer een geweldige Midlive pop."

Aanvang 20.00 uur. Kaartverkoop: kapsalon Judith Lathum, recreatiepark De Veerstal Lathum. cafetaria Joosje Giesbeek en Garage Schel Angerlo. Entree: voorverkoop acht euro; aan de zaal tien euro.

Meer berichten