Logo gemeentenieuwsonline.nl

Openluchtvlooienmarkt Braamt

BRAAMT – Op het terrein van Markant Outdoorcentrum aan de Gildeweg 7 is zondag 27 mei van 10-17 uur de aftrap van drie geplande zomermarkten: een vlooien- en kofferbakmarkt met braderie.

Er zijn kramen en grondplaatsen met tweedehands, antiek, curiosa, snuiserijen, brocante, huisraad en kleding. Ook zijn er nieuwe artikelen te koop. Elk jaar weer een groot succes, door Animo Vlooienmarkten georganiseerd,

Leuk als bezoeker om te komen snuffelen of als u nog overtollige spullen heeft. En wilt u deze zelf te koop aanbieden, huur dan ook een kraam met dakje voor 25 euro. Er is ook kofferbakverkoop; een grondplaats kost met auto 12,50 en auto- aanhanger 15 euro. De auto kan achter de kraam of grondplaats staan. Boeken kan via www.animo-vlooienmarkten.nl of bel ervoor met monique: 06 39108152.

De markt bezoeken kost drie euro entree voor volwassenen en voor 65+ is dat 2,50 euro; kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis! Alle data van de openluchtvlooienmarkten & more van Animo op terrein Markant Outdoorcentrum Braamt zijn: zo. 27 mei, zo. 1 juli en zo. 30 september. Markant Outdoorcentrum zorgt voor de catering en een leuk terras!

Meer berichten