Logo gemeentenieuwsonline.nl

Workshop Adem - Ontspanning en Stem bij Longpunt Arnhem-Liemers

WESTERVOORT - Heeft u weleens last van problemen betreffende: adem - slikken - stem - articulatie - stress? Op woensdag 30 mei verzorgt het Longpunt Arnhem-Liemers een workshop Adem - Ontspanning en Stem.

Tijdens de workshop krijgt u informatie, tips en praktische aanwijzingen om deze problemen aan te pakken. Hiermee kunt u optimaal gebruik maken van uw ademcapaciteit, hoesten, verslikken en stemproblemen voorkomen en uw stem en articulatie zo duidelijk mogelijk laten horen. Ook kunt u door middel van adem- en ontspanningsoefeningen kennis maken met de mogelijkheden om lichaam én geest te laten ontspannen, zodat u beter met stress en spanning kunt omgaan. De bijeenkomst eindigt met een verrassende gezamenlijke afsluiting!

De bijeenkomst van Longpunt Arnhem-Liemers vindt plaats in Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. Het programma duurt van 14.00 - 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren en de consumpties. Bezoekers worden verzocht geen geurtjes te gebruiken.

Meer berichten